Ploviti, otkrivati, živjeti! moto je 28. Zagrebačkog sajma nautike koji će se održavati od 20.02-24.02.2019. Zagrebački sajam nautike najposjećeniji je i najposlovniji nautički sajam za sve ljubitelje nautike koji tradicionalno okuplja domaće i strane brodograditelje te predstavlja brojna nova plovila.

Najveći sajam nautike

360°TOUR

  1. izdanje Nautike ujedno je i najveće izdanje sajma do sada koje će se predstaviti u punih 7 paviljona, a mi vas pozivamo da nas posjetite u paviljonu 8A. Za vas smo pripremili dodatne pogodnosti za vrijeme trajanja sajma koje će se moći iskoristiti do kraja veljače.

U ponudi izdvajamo Galia i Idea Marine motorna plovila u paketu s motorom po izboru te Admiral gumenjake u paketu s motorom.

Na sajmu vas očekuju modeli:

  • Galia 630 Sundeck, 630 Open, 660 Hardtop
  • Idea Marine 53 Open, 58 Open
  • Admiral RIB 410
  • Admiral 180,200,230,290

Uživajte već ovo ljeto sa svojim novim plovilom! Bilo da želite brod za ribarenje, sportske aktivnosti, istraživanje obale, odmor i sl., sigurni smo da ćete pronaći model koji odgovara vašim željama i potrebama.  

 

Dođite, razgledajte i priupitajte

Ako niste sigurni koji model motora izabrati uz vaše idealno plovilo ili kakvom dodatnom opremom opremiti isti, a da zadovolji vaše potrebe – pitajte nas! Tu smo  kako bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i pomogli razriješiti sve nedoumice.

Ne propustite priliku iskoristiti povoljnije uvjete pri kupovini plovila za vrijeme trajanja sajma pa sve do kraja veljače!

Više informacija o modelima potražite na našoj web stranici  https://www.d-marine.com.hr/, kontaktirajte nas ili nas posjetite na 28. sajmu Nautike od 20.02.-24.02.2019. u paviljonu 8A.

Veselimo se vašem dolasku!