• 8.00 - 16.00h
  • A.T. Mimare 37, Zagreb
  • +385 1 3327 455

ADMIRAL gumenjaci

available 0 cars
available 0 cars

AM - Što trebate znati??

– dugogodišnja reputacija inovativnog dizajna te vrhunska izvedba na zadovoljstvo kupca

– širok asortiman proizvoda počevši od malih pomoćnih gumenjaka, pa sve do velikih, namijenjenim sigurnoj         plovidbi i prijevozu

MEHLER VALMEX ® brodski PVC (pet slojeva) je jedinstven materijal za proizvodnju visokokvalitetnih gumenjaka koji služe razonodi, sportu i u profesionalne svrhe.

Sve komponente Mehler Texnologies proizvoda su u skladu s europskom direktivom REACH. Eko-Njega je odgovoran način na koji je tvrtka bavi energije i resursa, njegovu uporabu enviromentally održivih komponenti i njegovih aktivnosti vezanih za reciklažu presvučene tkanine.

Materijal je otporan na ultraljubičasto zračenje, slanu vodu, goriva i ulja. Zadržava svoja svojstva u temperaturnom području od -30 ° C do +60 C.

Svojstva materijala:

  • UV otporno
  • zrako i vodonepropusno
  • temperatura otporna na tople i hladne uvjete
  • otporan na habanje površine

MARINE GRADE PLYWOOD

Svi naši modeli imaju drvene podnice i kobilicu (počevši od najmanjeg modela), koji pružaju dodatnu stabilnost trupa, kao i jednostavnost pri razmotavanju, napuhavanju te ponovnom spremanju gumenjaka.

Glavni materijal je lagan i fleksibilan što brod čini laganim, prenosivim, jednostavnim za skladištenje i transport.

Mehler Valmex PVC je jedinstveni materijal za proizvodnju visokokvalitetnih gumenjaka njemačke tvrtke Mehler texnologies, a sve su komponente u skladu s europskim normama (REACH-propis Europske unije prihvaćen kako bi se poboljšala zaštita ljudskog zdravlja i okoline rizika izazvanih kemikalijama ).

Za pod, sjedala i krmeno zrcalo koristimo vodootpornu šperploču iz finske tvornice, posebno dizajniranu za brodove i jahte.

Garancija na brod je 3 godine, a na vodootpornu šperploču 1 godinu.