AM gumenjaci

raspoloživo 6plovila
RIB 410
21
20.375,00 kn
RIB 410
raspoloživo 0plovila

AM - Što trebate znati??

Kombiniramo visoke tehnologije materijala s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji plovila. Visoko educirani inženjeri i dizajneri osiguravaju upotrebljivost i sigurnost. Imamo široku paletu proizvoda, počevši od malih do ozbiljnih većih plovila.

– dugogodišnja reputaciju inovativnog dizajna, vrhunske izvedbe te pažnje zadovoljstva kupca.

– ima širok asortiman proizvoda počevši od malih pomoćnih gumenjaka, pa sve do velikih, namijenjenim sigurnoj plovidbi i prijevozu.

MEHLER VALMEX ® brodski PVC (pet slojeva) je jedinstven materijal za proizvodnju visoko kvalitetnih gumenjake koji služe razonodi, sportu i profesionalne aplikacije.

Svi tehnički tekstili u Mehler Texnologies 100 posto presvučene tkanine kako bi osigurali opskrbu svojim klijentima samo s prvoklasnim visoko vrijednih proizvoda. Sve komponente Mehler Texnologies proizvodi su u skladu s europskom direktivom REACH. Eko-Njega je odgovoran način na koji je tvrtka bavi energije i resursa, njegovu uporabu enviromentally održivih komponenti i njegovih aktivnosti vezanih za reciklažu presvučene tkanine. Zbog svojih obveza na OKOLIŠA odgovornost i održivost Mehler Texnologies sudjeluje u vanjskim sustavima reciklaže i na “dobrovoljni predanosti PVC industrije” VinylPlus.

Agensi za plastifikaciju, napraviti elastičan materijal, što je važno za sklapanje i razvlačenje brod, pogotovo na niskim temperaturama. Materijal je otporan na ultraljubičasto zračenje, slane vode, goriva i ulja. Zadržava svoja svojstva u temperaturnom području od -30 ° C učiniti +60 C.

svojstva materijala

  • UV otporno
  • Zrako i vodonepropusno
  • Temperatura otporna na tople i hladne uvjete
  • otporan na habanje površine

MARINE GRADE PLYWOOD

Svi naši modeli imaju drvene podnice i kobilicu (počevši od najmanjeg modela), koji pružaju dodatnu stabilnost trupa, kao i jednostavnost pri razmotavanju, napuhavanju te ponovnom spremanju gumenjaka.

Glavni materijal je lagan i fleksibilan što brod čini laganim, prenosivim, jednostavnim za skladištenje i transport.

Mehler Valmex PVC je jedinstveni materijal za proizvodnju visokokvalitetnih gumenjaka njemačke tvrtke Mehler texnologies, a sve su komponente u skladu s europskim normama (REACH-propis Europske unije prihvaćen kako bi se poboljšala zaštita ljudskog zdravlja i okoline rizika izazvanih kemikalijama ).

Za pod, sjedala i krmeno zrcalo koristimo vodootpornu šperploču iz finske tvornice, posebno dizajniranu za brodove i jahte.

Garancija na brod je 3 godine, a na vodootpornu šperploču 1 godinu.