• 8.00 - 16.00h
  • A.T. Mimare 37, Zagreb
  • +385 1 3327 455

Dostava i plaćanje

Dostava i plaćanje

1. pouzećem (po primitku pošiljke) – za sve narudžbe do 120,00 EUR

Naknada za plaćanje pouzećem iznosi 1,50 EUR.

GLS dostava na kućnu adresu: 6,00 EUR + 1,50 EUR

2. plaćanje virmanom / općom uplatnicom

Na adresu e-pošte koju ste naveli prilikom narudžbe, šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući IBAN na koji kupac uplaćuje iznos narudžbe – skeniranje barcoda.

Kupac može izvršiti plaćanje internet bankarstvom ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl.

Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.

Ukoliko nismo zaprimili virmansku uplatu u roku dva dana po izdavanju ponude, narudžba će automatski biti stornirana.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe te zbog zakonskih propisa naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju

e-mail: [email protected]

Dostava unutar Hrvatske

* putem dostavne službe GLS ili Intereuropa

Uvjeti i preuzimanje paketa

Svi su proizvodi zapakirani u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Preporučamo da prilikom preuzimanja proizvoda kupac provjeri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavljaču, odnosno ima pravo odbiti preuzeti paket na kojem su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju da kupac preuzme takvu pošiljku, odgovoran je za eventualne reklamacije.

Cijena dostave

Dostava na području Republike Hrvatske iznosi 6,00 EUR (PDV uključen) za sve pošiljke do 20 kg – kupac je plaća zajedno s naručenom robom.

Za veće pakete i palete obračunava se cijena po cjeniku dostavnih službi. Ukoliko Vaša narudžba prelazi osnovnu dostavu kontaktirat ćemo Vas radi detaljnih dogovora.

Pošiljke veće od 20 kg obračunavaju se po cjeniku dostavne službe – na upit.

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

Vrijeme dostave

Rok isporuke proizvoda na području cijele RH je 2-4 radna dana od trenutka zaprimljene uplate (uz uvjet da je uplata evidentirana do 12 h). Radni dani nisu subota, nedjelja i praznici. Ovo se odnosi na robu koja je na zalihi. Artikl uz koji stoji dostupno uz narudžbu, isporuka je cca 10-15 radnih dana.

Isporuka robe

Prilikom otpreme Vaše narudžbe dobit ćete obavijest SMS-m i e-mailom s brojem za praćenje pošiljke te poveznicu na kojoj možete pratiti Vaš paket.

* Otoci na koje se ne vrše isporuke na kućnu adresu: Dugi otok, Zverinac, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Kaprije, Lastovo, Mljet, Molat, Ist, Premuda, Silba, Šolta, Šipan, Olib, Ilovik, Susak, Unije

GLS tracking  – najava isporuke putem SMS-a, poziv 1 h prije isporuke, dostava u paket shop (do 5 dana uz SMS obavijest)