U naš salon nedavno su pristigli Galia modeli 630 Open u sivoj boji trupa te 630 Sundeck u plavoj boji trupa. Vrhunske performanse, jednostavnost rukovanja te elegantan i sportski dizajn Galia motornih plovila malo koga će ostaviti ravnodušnim. S preko 30 godina iskustva i mnoštva zadovoljnih kupaca, Galia će zasigurno zadovoljiti sva vaša očekivanja.  Svi Galia modeli dolaze iz poljskog brodogradilišta Galeon te su zahvaljujući izvrsnosti ručne izrade, vrhunskoj tehnologiji reza i dizajnu postali jedni od vodećih graditelja motornih plovila u Europi. Uz vrlo prihvatljivu cijenu i razinu kvalitete, Galia motorna plovila pružit će vam bezbrižnu i višegodišnju zabavu.

GALIA 630 OPEN – Vrhunska izvedba i svestrana pramčana površina

 

Elegantan i prostran dizajn Galia 630 Open nudi odlične performanse i jednostavno rukovanje, a zbog svoje prostranosti može prevesti čak do 8 ljudi što ju čini idealnim obiteljskim brodom ili brodom za druženja. Dva sportska sjedala i klupa iza središnje konzole pružaju maksimalnu udobnost za vrijeme upravljanja i vožnje brodom dok je kompaktna kabina dovoljno velika za pohranu stvari. Sjedeći stol i stolić na pramcu lako se mogu pretvoriti u prostrano i udobno sunčalište na kojem će svi putnici bezbrižno uživati.

Galia 630 Open nudi i nekoliko sanitarnih opcija, uključujući sustave sa spremnicima i maceratorima. Dodatna oprema uključuje i bimini tendu kako bi vas zaštitila od sunca za vrijeme dugih krstarenja morem, dok boju trupa možete birati u 3 različite varijante boja.

Dimenzijama 6.19 m duljine i 2.48 m širine, lako se prevozi cestom, a svojom maksimalnom snagom motora od 147 kW/200 KS zadovoljit će i one zahtjevnije nautičare.

Galia 630 Open motorno je plovilo savršeno za sve morske aktivnosti, bilo da želite otići do susjednog otoka na kupanje, cjelodnevno krstarenje morem ili samo želite odmoriti daleko od buke i galame, a uz prihvatljivu cijenu, u svom idealnom godišnjem odmoru možete uživati već ovo ljeto.

GALIA  630 SUNDECK – Zapanjujuća vanjština s pramčanom kabinom

 

Glavna značajka Galia 630 Sundeck modela je upravo prostrana pramčana terasa u koja će oduševiti sve ljubitelje sunca i zabave. Široki jastuci dolaze u 2 boje, a zbog udobnosti koju pružaju, poželjet ćete provesti cijeli dan na moru. Prostrani kokpit nudi dva sportska sjedala i rastezljivu krmenu klupu. Kabina nudi dovoljno mjesta za dva ležaja tako da svoj izlet na moru možete pretvoriti i u noćenje ili jednostavan dnevni odmor dok ste usidreni u uvali.

Galia 630 Sundeck u svojoj dodatnoj opremi  nudi kompletan sustav otpadaka, električno sidro i sklopivu bimini tendu kako biste bili zaštićeni od sunca za vrijeme krstarenja, kao i boje trupa koje dolaze u nekoliko varijanti.

Duljine trupa svega 6.19 m i širine 2.48 m, 630 Sundeck možete lako prevesti cestom, dok će izvanbrodski motor maksimalne snage od 147 kW/200 KS zadovoljiti sve vaše sportske i nautičarske potrebe.

Galia 630 Sundeck oduševit će sve ljubitelje sunca i zabave! Dovoljno prostrana da preveze do čak 8 ljudi, 630 Sundeck  odličan je odabir za sve ljubitelje sportskih aktivnosti – skakanje, ronjenje, plivanje, istraživanje pa čak i ribarenje bit će puno zabavnije u društvu. Također, idealna je i za sve obitelji s djecom. Atraktivan sportski dizajn s velikim pramčanim sunčalištem u vrhunskoj Galia izvedbi siguran su odabir za sva višegodišnja uživanja u odmoru iz snova.

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja ili kako biste dogovorili razgledavanje modela u salonu.