Zahvaljujući strasti i 30-godišnjem iskustvu obitelji Carvignese, Idea Marine plovila čine savršeni spoj između tradicije i inovativnosti dizajna, stila i kvalitete. Prilagodba i usmjerenost na detalje kako bi se zadovoljile različite potrebe nautičara čine Idea Marine vodećim talijanskim brendom rekreacijskih plovila. Prepustite se osjećaju slobode i zaplovite Jadranom Idea Marine plovilom.

ZAŠTO IDEA MARINE?

 Kompaktnost i jednostavnost rukovanja jedne su od značajki, a iako “malih” dimenzija, sportski dizajn, veliko pramčano sunčalište te prostrani kokpit i komfor kakav nude veći brodovi, čine Idea Marine idealnim brodom za uživanje na moru. Također, zahvaljujući veličini, lako ga se može transportirati cestom te čuvati u garaži ili dvorištu. Moderan i sportski dizajn s lakoćom vas privuče, ali ono što je jošbitnije je upravo jednostavnost rukovanja. Ne morate biti iskusni nautičari kako biste upravljali brodom. Ako ste tip osobe koja uživa u jednodnevnim izletima ili želite jednostavno muško druženje uz ribarenje i sport, Idea Marine plovila su idealan izbor za Vas, a zbog prostranosti i udobnosti koju pruža te dostupnom dodatnom opremom, Idea nudi eleganciju, moderan dizajn i trajnost po izuzetno povoljnoj i konkurentnoj cijeni.

U ponudi su 4 modela plovila:

  • Idea 53 Open
  • Idea 58 Open
  • Idea 58 WA
  • Idea 70 WA

Svi modeli dostupni su u 5 različitih boja –narančasta, siva, svijetloplava, navy mornarsko plava, tamnoplava i bijela. Motor i dodatnu opremu također birate po želji. A kako biste se zaštitili od sunca, moguće je nadograditi tendu.

Kako bismo Vam olakšali odabir, pripremili smo specijalnu ponudu Idea 53 i Idea 58 brodova.

IDEA 58 OPEN

Prostrano i zavidno sunčalište na pramcu broda bez sumnje  će prirasti srcu pripadnicama nježnijeg spola, dok će muškarci uživati u modernom i sportskom dizajnu te mogućnostima motora max snage 130 KS. Idea 58 pruža prostranost  i komfor kakav nude veći brodovi, a zahvaljujući svojim dimenzijama, duljine trupa 5.70 m i širine 2.40 m, lako ga se može transportirati cestom te čuvati u garaži.

Funkcionalna, ergonomična i okretna, Idea može prevesti čak 7 osoba što ju čini savršenim obiteljskim i društvenim plovilom.  A u zavodljivoj tamnoplavoj boji trupa te Boss Marine zvučnicima koje Vam darujemo, nećete proći nezapaženo.

Pripremili smo specijalnu ponudu Idea 58 Open + Yamaha 100 KS po cijeni od €26,000.00 + PDV s isporukom odmah. Također, moguć je  i paket s motorom po izboru.

IDEA 53 OPEN

Ako biste ipak nešto manje, u ponudi je Idea Marine 53 po cijeni od €20,585.00 + PDV u paketu s Yamaha 40/70 KS.  Duljine trupa 5.14 m te širine svega 2.02 m, prostranosti i komfora ne nedostaje jer može prevesti čak 6 osoba. I, premda nešto manjeg motora – svega 40/70 KS, Idea 53 ni po čemu ne zaostaje za Idea 58 što ju i dalje čini savršenim brodom za sve morske aktivnosti.  

Dizajn, stil i kvaliteta odlike su ovog vodećeg talijanskog brenda kada su u pitanju rekreacijska motorna plovila, a zbog svojih mogućnosti zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Idea Vam pruža sve što vam je potrebno za ugodan boravak na brodu.

IDEA  58 WA I IDEA 70 WA

Za ipak nešto zahtjevnije kupce, s vodećeg talijanskog brodogradilišta dolazi uspješnica Idea 58 WA. Iako prilično malih dimenzija, 5.70 m duljine i 2.40 m širine, brod nudi veću udobnost nego što biste očekivali. Vanjski prostor je je odlično dizajniran tako da omogućava komfor i uživanje svakomu tko se nađe na brodu. Unutrašnjost kabine sadrži i veliki krevet tako da bezbrižno možete provesti noć na moru. Također, u sklopu broda se nalazi i toalet te prostor za pohranu prtljage. A bez sumnje ćete uživati sve mogućnosti motora max snage 130 KS.

Ako pak žudite za većim brodom, ne brinite – IDEA 70 WA ima sve što želite. Ovaj cjelodnevni sportski kruzer dolazi u dimenzijama od zavidnih 7.00 m duljine i 2.50 m širine. Idealna za sve sportske i morske aktivnosti, IDEA 70 WA dolazi sa snagom motora od 300 KS. Sa raznom dodatnom opremom koja dolazi uz ovaj brod, Idea 70 WA nudi vrhunsku vrijednost po konkurentnoj cijeni. Prostrana kabina sa 2 kreveta nudi vam privatnost koju trebate. U sklopu plovila dolazi i toalet, ali i sudoper što vam odmiče brige od prljavog suđa tokom krstarenja Jadranom.

A što se tiče dodatne opreme, ne brinite- i tu mislimo za Vas jer nudimo usluge opremanja brodova (audio, navigacijski sustavi, inox bimini tenda, izrada cerada i pokrivala za brodove, kompletna oprema za plovidbu…).

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za dodatne informacije ili doći razgledati uživo.