fbpx
Hrvatski

Idea Marine

raspoloživo 4 plovila
Idea 58 WA
16
Idea 58 WA

Idea Marine-Što trebate znati?

Kompaktnost i jednostavnost rukovanja jedne su od značajki Idea Marine motornih plovila, a iako “manjih” dimenzija, sportski dizajn, veliko pramčano sunčalište te prostrani kokpit i komfor kakav nude veći brodovi, čine Idea Marine idealnim brodom za uživanje na moru. Moderan i sportski dizajn s lakoćom će vas privući, ali ono što je još bitnije je upravo jednostavnost rukovanja. Ne morate biti iskusni nautičari kako biste upravljali brodom. Ako uživate u jednodnevnim izletima ili želite jednostavno druženje uz ribarenje i sport, #IdeaMarine plovila su idealan izbor za vas, a zbog prostranosti i udobnosti koju pruža te dostupnom dodatnom opremom, Idea nudi eleganciju, moderan dizajn i trajnost po izuzetno povoljnoj i konkurentnoj cijeni.

Zašto Idea Marine?

Zahvaljujući strasti i 30-godišnjem iskustvu obitelji Carvignese, Idea Marine plovila čine savršeni spoj između tradicije i inovativnosti dizajna, stila i kvalitete. Prilagodba i usmjerenost na detalje kako bi se zadovoljile različite potrebe nautičara čine Idea Marine vodećim talijanskim brendom rekreacijskih plovila.
Kompaktnost i jednostavnost rukovanja jedne su od značajki, a iako “malih” dimenzija, sportski dizajn, veliko pramčano sunčalište te prostrani kokpit i komfor kakav nude veći brodovi, čine Idea Marine idealnim brodom za uživanje na moru. Također, zahvaljujući veličini, lako ga se može transportirati cestom.

U ponudi su 4 modela plovila:
Idea 53 Open
Idea 58 Open
Idea 58 WA
Idea 70 WA

Svi modeli dostupni su u 6 različitih boja. Motor i dodatnu opremu također birate po želji.

Život je bolji na brodu, stoga odaberite plovilo po Vašoj želji iz Idea marine asortimana i uživajte u odmoru iz snova.